avslutning

konfirmationen är slut. skolkyrkan har sin avslutning om en liten stund. i morgon åker jag på den sista kursveckan. jag hatar avsked. jag hatar att säga - vi ska hålla kontakten! och man vet att det inte blir så.
jag vill inte gråta. jag vill inte säga hejdå. jag vill inte.


nej, nu ska jag sno min mans hund och fly fältet.

äntligen en hobby

Älskar min nya hobby!! Att elda i spisen kunde vara så kul. just nu exprimenterar jag med olika klädkataloger. blir gröna, blå och lite rosa lågor.
Har bara en halv sopsäck kvar med sånt som kan eldas så jag är mycket tacksam om du vill skänka mig ditt skräp!
(ej plast eller sånt som lukar illa om det inte ska användas till ett superviktigt expriment. Catte är lite kinkig med vad som får eldas nämligen .. )

can i keep him?

Please God,
Now that I found Him
Can I keep Him?
I'll be your sweetest child,
I'll quit all the lying
And decieving
You know I wouldn't survive
More loss or more pain
So please don't break
This Girl again

i natt är jag din

första natten i stugan! mysigt. jag har eldat upp massa kartonger och det brann superbra. det åkte med lite kläder med i ett expriment. brann fint det med. jag har precis avslutat en omgång pärlplattning. se bild nedan. ( min fantasi är inte så stor .. )
imorgon blir en dag med städning och mormor. sedan på kvällen har vi tänkt grilla så det kommer säkert regna. tur att man har altan, uteplats och grillplats vid sjön så man har lite att välja på. jag bor i ett litet paradis nu. nu är det bara semestern som ska komma. men det går snabbt. min kamera har gått sönder så vänta er inga bilder.

nu ska jag inviga min våningssäng, känner redan hur ryggen värker. godnatt



okejg

skeppsgården

vädret är kanon, jag och catte lagar mat, barnen är underbara, vildsvinen är många och dansar gör vi nästan hela tiden. dock finns det knappt någon teckning, men det gör inget. man blir glad när det vibbrerar när man lyckats hitta ett ställe med någon plutt. fast mest av allt saknar jag min plutt i eksjö.

konfirmationsläger

snart åker vi. ska bara packa först.
vi ska till en lägergård utan täckning eller internet.
kommer bli tufft. men jag klarar mig. det är snart söndag.
fyra dagar. fyra långa dagar. fyra superlånga dagar.
men jag har saker att göra där, ska ju skriva ihop min lektion och ha andakt.
umgås med konfirmanderna och hålla i massa spex. kommer bli kul.
men jag kommer sakna min Mikael.

tröttare kan ingen vara ..

gårdagen blev väldigt lyckad. aska jagade kor och får. fick god middag, en rundtur på simons jobb och kvällsmat där.
mycket bilåkande blev det. dagen avslutades i sockerbiten med film. idag har jag varit på synundersökning och sedan bjöd M på fika. sedan har jag mest legat utslagen i hans soffa. just nu ångrar jag att jag inte sovit mer än 9 timmar de senaste två dygnen. men det är det väl värt. ska sova lite, packa inför konfalägret och äta något. sen kommer nog M hit efter jobbet.

åter igen gryr dagen

usch vad tidigt det är. och vad snabbt jag blev klar. kunde sovit en halvtimme till.
men det kommer bli en bra dag.

catte har somnat i soffan så jag smyger. tipp tapp, tipp tapp.

after midnight

hemma från en mysig kväll med min man. imorgon åker vi på roadtrip. hela familjen. jag, mikael och aska. haha.
först ska vi skjutsa samuel och alexandra till växjö, sedan vidare till mammi och sedan bror. kommer nog bli en lång dag. men förhoppningsvis en bra dag. nu ska jag sova, det kan jag behöva eftersom vi börjar resan vid 8.15.

kvitterfierad

det är så sjukt jobbigt att vara kär. man får ju aldrig sova. men det är det värt.
nu har jag och catte gjort och ätit söndagsmiddag. det blev korvstroganoff och ris.
kvällens plan: mikael

spene

hemma. i eksjö. fast hos mikael. <3

Örebro

Våga vara vindens vänner, våga vandra herrens väg. Värda gåvorna gud sänder, forma framtidens värld. Nu sitter jag och lyssnar på jim wallis. Jag skrattar hela tiden, mina tjejer gör örebro väldigt roligt. Riksstämmans ord är spene. Det används i nästan alla meningar. Blir väldigt roligt. Jag och eddan har sprungit på stan idag. Jag är nöjd men fattig nu. Jag har ont i mitt öra så be gärna för det. På lördag natt åker vi hem, skönt. Det är bara en hel dag kvar. Jag saknar mikael.

nu är natten slut

utan sömn försmäktar jag mot örebro. tur att micke ska köra, hoppas han har sovit.
fast jag är inte trött, går på fenyletylamin.


dream a little dream of me

som den kloka rösten i joels pappas huvud sa - chokladbollar tröstar.

panik

jag har inte packat. jag vet inte när vi ska åka. jag vet inte vad jag ska ha med mig. jag vet inte vart vi ska bo. jag vet inte när det börjar. jag vet inte hur jag ska få deras hemsida och funka så jag kan ta reda på något. jag vet inte när jag ska hinna sova. jag vet bara att jag vill träffa dig.



(jag ska på riksstämma i örebro och jag är inte supertaggad. men jag har med mig två fantastiska tjejer så vi får stå ut tillsammans! )

du gör min dag

asla


långa nätter

jag somnade halv 5 i morse. tvingade catte att ringa och säga att jag var sjuk till optikern.
sen somnade jag om och vaknade någon timma senare. är helt död.
pappa och jag ska nog åka och hämta får. hoppas de är söta.
mjölby, det är en bit.

på torsdag åker jag till örebro också. det är ännu längre.
ska iaf få se samuel ljungbladh igen.

pratade med mammi idag. saknar henne ibland. för en gång skull bråkade vi inte.

film jag rekomenderar: marley and me, fy vad jag grät.
film jag inte rekomenderar vid trött tillstånd: new york, i love you.

spåra ur

ser ut att bli en bra kväll. eller ännu bättre kväll. tonår och scout var så bra idag. dagar då man är så tacksam för att Gud har satt mig i Ingarp som ungdomsledare. nu ska jag kolla på film med M.

vi gjorde en så rolig grej på tonår. rubriken var "spåra ur" och vi hade tänkt göra en väldigt avancerad spårning. men eftersom vi inte hade tid eller ork att fixa den gjorde vi en akut-lek.
vi delade upp oss i lag, tjejerna mot killarna. sedan fick vi en kvart på oss att gömma våra mobiler på det svåraste ställe vi kunde. sedan skulle det andra laget leta reda på dem. hur kul som helst, särskillt roligt blev det när tjejerna vann.



måndag

är förvirrad. måste ta tag i mitt jobb. jag trodde verkligen att jag var ledig denna helgen men det var jag visst inte. älskar att jag får reda på allt. nu är folk sura. men jag behövde verkligen ta ledigt. och nu ska jag snart iväg och jobba. får träffa mina barn, anledningen till att jag älskar mitt jobb.




Jag vet vem jag är
när jag är hos dig


en bra kväll/natt

nu är den nog slut och det är dags att sova.
aska och mikael har varit på besök. och vi har åkt på vilddjurs safari, hälsat på mina hundar, kollat på ett program om hur utfiskat världens hav är och sett finding neverland. en mycket bra kväll.

asla

grammatiskt fel eller inte, man fattade vad jag sa.

mina lila gummistövlars snören.

jag fattar fortfarande inte vad felet är. och ju fler gånger vi sa det desto mer rätt lät det för mig och mer fel för dem. jag blir galen. man förstod vad jag menade. eller tror du att mina lila gummistövlar har lila snören?

( eh, nu har mikael uppdaterat mig om att det jag sa var " mina lila gummistövlssnören. och det kan man uppdenbarligen inte säga. kan man inte Betty? var på min sida nu. )

mördarblicken

jag har glömt bort hur man gör "mördarblicken". detta är hemskt. igår skulle jag använda den och det blev helt fel. istället för att det skulle bli hotfullt blev det bara skratt från personen jag använde den på. kanske berodde det på att jag gjorde såhär:

tadaaa

en lördagsmorgon

catte medans hon kollar på tv-tablån: det är tur att jag har sånn inlevelseförmåga för jag kan kolla på vad som helst ..

jag är iaf glad.

The Imaginarium of Doctor Parnassus

jag förselår att ni inte ser denna filmen. om ni inte vill se Heath Ledgers sista film. annars är den totalt onödig att se.
har aldrig kännt mig så förvirrad. men jag såg hela.

rerwt

fredag

fredagsdiscot var nog det sista på nyfiket eftersom folk klagade på hög ljud nivå. synd men kan ha disco någon annanstans. har precis ätit middag hos mormor.
hon klagade mest på en tjej som mår dåligt och som mormor sa: HON ÄR TJOCK OCKSÅ!!
nu sitter jag här med catte och funderar på min helg. jag är ledig från och med nu till tisdag morgon. vad är planen?
jag är sugen på att .. ligga i ett varmt badkar, läsa en bra bok, mysa med täcket, äta lite godis, se massa bra film, dricka varm choklad eller kvällsro och bara finnas. men vet inte om mina planer går i uppfyllelse. ska ju skriva på papprerna om delad ekonomi med m och lite med. sen vill jag gärna sjunga med kören, bo hos magda och allt annat.
en gång ska jag segla med hurtigruten också. men det blir väl nästa sommar. och köpa ny bil. (råkade krocka ännu en gång med portstolpen idag, fast jag växlade ner till 1:an)

igelkottar

(idag finns inget stopp på bloggandet)

såg precis en supersöt igelkott på stratsidan och utbrast
-åhhh, jag vill ha en sådan!!!
catte- du, kolla blocket, dom har allt.
jag - inte igelkottar ?
catte- jo, afrikanska igelkottar. dom är lite naknare. JAG ÄR EXPERT PÅ DJUR!!

jag snodde bilden också, men det var bara för att jag inte visste att de hade öron. och om inte du vet, så vet du nu!
jpoidsj

(bilden är snodd från ninni)

mitt bästa köp någonsin!!

jag är så lycklig. jag har köpt lila stövlar. dom kan jag ha typ jämt. när det regnar, när jag åker båt, när jag plockar svamp och när jag går till kyrkan.



stövlar





meraa


sånt som gör mig lycklig

kollade igenom bloggen och jag förstår varför min bloggs statistik har sjunkt från 8 till 6. är superlängesedan jag la upp ett kort. så nu kommer massa kort. de är snodda från magdalena. jag är så glad att jag har så många vänner.

miniii

minigolf

asla

aska (och mikael)


ksö
vänner och vår


dds

ännu mera golf


zaD

samuel

show girl

jag och catte köpte en film för en vecka sedan. när vi såg den klagade vi på att det var typ naket och sex hela tiden.
nu läste catte på filmen och utbrister
- konstigt .. det står ju drama / erotic!!!

vi har alltså köpt en eroticfilm. vet inte riktigt, ska jag gömma den?

torsdag

mm, inatt har jag haft migrän. det var inte så kul. men nu är det borta. dock sov jag så länge så jag har ont i ryggen.

tisdagskvällen blev superbra. filmen var bra. sällskapet var bra. chipsen var bra.
igår hade vi en lite förvirrad konfalektion men tror de fick med sig något. sedan lunchade jag och magma. vi gjorde pommes och tsatsiki. jag åt kött också. sedan låg vi och fantiserade om drömmän, graviditeter och vad man kommer bli sugen på. jag hoppas jag blir sugen på glass och kött.
LG-möte på kvällen, kulkul.

nu har jag sjukskrivit mig och ska kanske packa massa lådor. helst hade jag sett att de hade packat sig under natten.

tisdagsplaner

nu har jag kommit hem från min optiker. blir ett par nya linser som inte ska torka ut mina ögon. hoppas det funkar.
innan åt catte och jag middag hos mormor. blev " hönekött med schele", mammas favoriträtt när hon var liten.
när vi satt där och åt säger morfar lite tyst:
- vi skulle kunna kalla detta hönökonferensen ..

han är go han.

ikväll blir det film. vi skulle grilla men någon glömde beställa rätt väder. är besviken men film går fint det med. speciellt när det är en film med ellen page. (juno, ni vet) så nu ska jag bara sitta här, och vänta tills klockan blir sju. kanske ska jag packa lite. men det är så fruktansvärt TRÅKIGT!

tisdag

som jag har längtat tills tisdag, då skulle jag ut och gå för det skulle vara svinfint väder. sen skulle jag flytta lite, leka med hundarna och ikväll skulle vi grilla. jag är så besviken just nu. VART ÄR MITT KANONVÄDER?!


avatar

nu är det dags. jag köpte filmen idag och varken jag eller catte har sett den. so here we go.

ah,

jag är så glad.

gårdagen

började dagen med en runda minigolf som jag vann hur lätt som helst. inget motstånd om man säger så. avslutade rundan med 53 poäng medanns mikael bara fick 36. magdalena och samuel var dock lite mer hot med sina 52 och 51. efter en fika drog vi iväg med spaningsbilen. tog lite kort på folk. bland annat micke och zacke. de deltog i första maj-demonstrationen. sedan åkte vi runt tills samuel var hungrig. när han väl blev hungrig blev det pizza och lite senare glass. kvällen avslutades med semesterplanering och film.

RSS 2.0