ensam

mitt hus är så tyst på kvällen. ingen mer än jag är här. mörkt är det också. var verkligen super jobbigt att åka från klosterstigen när jag visste vad som väntade mig. alla ljud blir superläskiga. sitter alltså och gråter och äter choklad. nu ska jag tröst-shoppa lite klänningar eller något. gissa vilken tid i månaden det är....


imorgon ska jag vara hundvakt. hoppas det är finfint väder så jag kan sola och bada med askis.

ankomst

kära klassah,
vi beräknar att anlända till lund 17.00 imorgon eftermiddag.
då vill iaf jag ha tonvis med kramar och hemliga bästis tårar.
kanske mat också.

er tillgivna


Anny

midsommar med klassah!

imorgon åker jag och mikael till lund. 4 tim 44 min. måste till mullsjö för att lämna hunden så det blir en liten omväg. men jag är så glad att jag ska träffa klassen igen, och superglad för att mikael vill följa med. nu tjejer, nu ska ni få träffa en riktig drakman.

Jag har inte hittat på!!

har ofta gått och sjungt " shake that bodie that jesus gave you" och alla har trott att jag har hittat på.
men idag när jag lyssnade p3 kom den, låten jag sjungt på! HALLELUJA!!

Gospel time - Beenie man (finns på spotify)


Hur skön som helst!

nyhem

imorgon ska jag till nyhem och se andrew peterson. så det så!

semester

nu har jag haft semester i två dagar. fy vad gött det är. min semester började perfekt med en massa morgonpussar, fint väder och ett hus. japp, det är sant, jag har fått ett hus. en liten röd stuga som jag får hyra från 1 aug. Gud är så bra, han fixar allt.

idag har jag och M gjort så mkt, känner att jag inte hunnit med riktigt. först var vi hemma hos pappi, hög björkar och lekte med hundarna. sedan åkte vi hem till honom, tog med samuel, lämnade björkarna på samuels jobb och sedan vidare mot staden. shoppade loss på apoteket, har nog pollenallergi. varit förkyld i 5 veckor snart. men nu börjar det släppa efter några kurer av diverse.

sedan åt vi på tokeyo, mkt smaskigt. sedan hem till pappi igen med aska och lekte med hundarna. sedan för att göra fredagskvällen fulländad åkte vi till akuten med farmor. tre timmar senare var vi hemma med en mycket gladare farmor och pizza. nu avslutar vi kvällen med några avsnitt av house.

min dag

idag har jag hunnit med så mycket. började dagen med att mota kor tillsammans med pastorn. vårt arbete är så omväxlande. sedan planerade vi höst och andakter mm. åt brunch och kollade på film med catte, då kom mormor och tyckte vi hade stökigt så vi fick ta ett ryck. vilket var typ 3 veckors disk, hänga upp tvätt i hela huset, elda, hämta vatten och röja. fint blev det. imorgon väntar dammsugning. när jag diskade trampade jag på en liten glasbit så det blev blod överallt. nice. sedan gjorde jag mig i ordning och åkte på tonårsplanering. blev inte så mycket gjort eftersom vi var tvungna att snacka om stanley cup segern och när bucklan kommer till byn. sedan åkte jag in till min mikael och nu har jag avnjutit en ben & jerrys och nu väntar sängen. puss!

en väktare till pojkvän

jag är en väldigt nyfiken person. jag pillar gärna på saker för att se hur de funkar.

igår när jag satte mig i mikaels bil såg jag hans handfängsel. spännande tänkte jag och började leka med dom. ganska snabbt hade jag satt på mig en lite för hårt så det gjorde ont men det gjorde ju inget, den skulle ju snart av.

så jag börjar sätta på mig den andra när mikael ber mig att vänta lite. han vet inte riktigt vad nycklen är. jag får panik för det gör ont men blir sedan lugn när jag tror mikael skojar med mig. men det gjorde han inte.

en kort tur till pappa blev en bilfärd in till stan. på väg in till stan säger mikael att de inte sitter för hårt, de ska sitta ännu tightare på riktigt. dum som jag är spänner jag åt dem ännu mer, ont gjorde det. väl hos mikael fick jag skamset ta av handbojorna. nästa gång vill jag ha rosa fluff på dem, då gör det nog inte lika ont.

ssa

LEVER!!

förlåt! måste tofflat lite väl mkt för jag har visst inte bloggat sedan den 4 juni. har precis vaknat och funderar på vad vi ska hitta på idag. jag ska iallafall hem och duscha. och fixa med tvätt.
jag mår superbra och jag är verkligen inte död.

hemma

äntligen hemma. sitter hos fam. johansson och väntar på min pojk. nu kom han. hejdå

julgransförsäljning

här om dagen när jag och catte kom hem till mikael så upptäckte vi att dom hade huggt ner deras "gran". på skoj sa vi att man kan tjäna storkovan på att sälja dom nu. och man är ensam på marknaden också.

lite senare gjorde vi slag i saken.


rf
" Slipp julstress!
Slå till nu
Julgran
100:-
Utförsäljning
Allt ska bort!"


att inte ha kontroll

att inte ha full kontroll är en sak jag avskyr. helst fixar jag allt själv så jag verkligen vet att det blir gjort.
denna sms-konversation har satt en klump i min mage.

M: haha :)
A: Jag vet inte vad du skrattar åt?
M: Det vet jag :)
A: Men berätta då!
M: Får inte för Magdalena, sen vill jag jag nog inte heller. Blir roligare då.
M: Puss
A: Ska jag vara rädd? För jag är rädd.
M: Nä, det ska du inte. Inget farligt alls. Du kommer märka tids nog.
A: Hur snart är det?
M: Du behöver inte skriva upp det på din "att göra innan jag dör" lista, det kommer hända innan. Vår idé involverar Catte också. Nu tänker jag inte säga mer.
A: Okej. nu ska du få veta en sak. jag HATAR att inte ha kontroll. Jag har fått en klump i magen nu. Jag hoppas verkligen det är bra.
M: And i love it! :) du kan vara lugn inget elakt, bara roligt. vågar inte göra något annat än :)

HEMSKA POJKVÄN! Vi som skulle berätta allt för varandra ..och det här med att inte våga göra något annat än, när kommer elaka överraskningar komma? jag tror inte jag vågar åka hem.

sista kursveckan

jag är så sjukt trött. men varje vaken minut med M är mer värd än lite sömn. ska ta igen all sömn denna veckan tänkte jag. ska snart sova.

kursveckan har börjat bra. catte och jag höll igång hela vägen. racade med några killar på motorvägen, sjöng falsk, skrek och skrattade. vi har haft en lektion där vi fick göra om bibelverser. väldigt kul.

har visst blivit bjuden på bröllop också. trevligt. ska snart uppdatera er om julgranar. ska bara skaffa bilder.

RSS 2.0