måndag 31 augusti

skolkyrkan i morse. lekte krokodilfloden. gick bra. sen var vi på mosshemmet till 4 bara för att få reda på att vi inte behövde vara med. åkte hem och sov en timme sen var det scoutplanering och sen tonårsplanering.

när jag kom hem hade MIN pappa BAKAT BRÖD! helt sjukt! nu har han gjort någon surdegsblandning som kan spränga hela köket men han skrattade bara när jag berättade detta hemska faktum. jag har hört om surdegar som har exploderat.

imorgon flyttar lille micke. ska bära möbler och sånt där fast jag har ledig dag, ( inte okej! ) men jag gör det ändå.


kanske ska passa på att sovaa.

söndag 30 augusti

nu går dagen mot sitt slut. har hunnit en del idag. edith och jag var och köpte små saker till tonårsrummet. mitt kontor hade möbler när jag kom till kyrkan idag. nice. allt börjar bli färdigt. underbart. sångövning blev det med. övade till invigningen nästa helg. sen ringde lille micke så vi snackade en stund, vi pratar med i telefon än IRL. imorgon blir det skolkyrkan, scoutplanering och tonårsplanering.

GBU

samuel ljungblahd



Det var ös igår på stadsfesten när ingarps ungdomskör sjöng med Samuel Ljungblahd!
Fy sketan var kuuul det var!! fullsatt, många som inte ens kom in! hela publiken var med och sjöng!
En underbar upplevelse!

fullt ös

oj, har inte hunnit blogga på ett tag. vi är i full gång. igår planerade vi hösten. det är väldigt mycket som redan är planerat.
den 9 oktober ska vi ha ungdomsmöte med samuel östersjö som talar som det ser ut nu. KUL! idag har jag även hunnit med distriktmöte, planering för eksjös tonår och blivit intervjuad av tidningen. nu ska jag snart åka och se fotbollen. P94 spelar. goa gubbar.


Hur mår ni?

forever

jag vill börja med att be om ursäkt till alla som nu tror att Gud har gråa kalsonger. förlåt.
jag är så galet mätt. fick och chokladpudding. datorn ligger på min mage och snart sprängs den.



alltså, vi får så många tilltal av Gud här. Bönedygnet är i gång. och jag är bara likgiltig. som om jag vore död. we talk to the Lord, nananananana.

äppelöga

idag har jag vaknat till liv. börjar komma in i klassen också. vi har handlat godis. haft lektioner och lekt. jasmine stukade foten. jag fick linda. snart ska vi ha andakt. inte alls som på strandhem. mer mys där, men Gurra är som tur med här också. skrev ett inlägg till programbladet i församlingen, det kändes bra. vi har även haft en genomgång om olika bibelöversättningar idag. mycket bra! idag är jag bara glad.




 

bär frukt, vilket som

idag har det icke hänt mycket. lektioner. mat. har diskuterar fram ett komunikationssätt. vi suger på att be. men vi är goda vänner.

min rumskompis

jag - varför är du naken?
hon- jag tycker om att springa runt naken .... vi skulle väl sova?

vi fann en krååda innan, mycket söt när den inte hoppade. har inhandlat choklad fast jag egentligen inte gillar choklad. tror det beror på att det har pratats om det så mycket. kul att träffa alla, dock ville jag hellre haft en vecka eller två för mig själv. lektionerna är någorlunda givande. funderar på att sova.


uppbrott

frizon var underbart. jag är så lycklig. trött. svettig. illaluktande. glad. trött. trött. solbränd. trött.

tack för alla gratulationer, ni är för söta!

igår åt vi 2 goliat-glassar. det är 10 kulor på varje. det är kul att fylla år !!



nu ska jag nog sova.

taggad

imorgon bär det av till frizon, är typ färdigpackad.. nästan, eller jag vet vad som ska med. hehe.

idag har jag och edith varit på ikea, handlade massor till ungdomsdelen av kyrkan, kommer bli toppen. löst problemet med den röda och den blå soffan också, topp! vi fick max handla för 2500 och vi klarade det typ med 86 kr för mkt, ganksa bra för att inte haft en aning om hur mkt vi handlat för innan kassan.

jag har tappat bort min svarta kjol, jag gråter blod. dumma ante som skulle slänga i mig i poolen så den blev blöt. så hängde jag den säkert på ett dumt ställe och nu är det skickad till erikshjälpen.


jag har köpt skor idag, fulsnygga. bruna och beiga typ. och svarta leggings. sen åt vi tacobuffé för 96 kr, det var vi värda!

att göra inbrott i sitt eget hus

igår impulsbestämde jag mig för att åka på lasse stefans på sigges. kvällen var hur kul som helst. träffade massa sötnosar från gymnasiet och till och med från Eksjö. skulle sova hos linus men på grund av för några sovplatser åkte jag till mor. kl 6 imorse parkerade jag bilen och var dödstrött. upptäckte till min förskräckelse av mamma eller ulf är inte hemma, de är på bröllop i eksjö. skit med, låst överallt. till och med garagedörren som jag inte ens visste man kunde låsa. kollade runt lite och upptäckte mammas sovrumsfönster öppet. hm, två meter upp, stege någonstans kanske.. bestämde mig för att det var för tidigt för att riskera livet och fortsatta leta. tillslut fanns det inget annat alternativ än att ta luckan där vi slänger in ved. luckan är svintung och det var fullt med ved. jag var barfota och nära till gråten när jag satt fastklämd i luckan med sår i rumpan och på benen. fick glida ner och tillslut var jag inne. jag är fortfarande förvånad över att det gick. tur att ingen såg mig!

ikväll blir det planering i kyrkan. adjö 

RSS 2.0