17,3 kg

färdig packad. blev inte över 20 kg som jag trodde. känner mig nöjd. nu börjar nervositeten komma. usch. bara 30 timmar kvar nu tills vi åker från strandhem. åhå, peru snart är vi hos dig,

klippte pojkarna idag. gick bra. förutom ett jack på A:s huvud. hmm. det är inte så fint. men ja, var ju inte min idé att klippa.

Wild kids ikväll. som vi väntat. tror det är från september. NU ÄR VI PEPP!! och Ola är kvar som programledare. ikväll blir det krig.

änglavakt

denna vecka har varit tung. började bra men humöret skönk allt efter som. idag var jag nere på botten. usch. har har migrän varje kväll denna veckan. idag är det värst men kan inte sova tidigt.
värsta var när E ringde, bilen hade gått sönder. inget hade hänt men tänk om? usch.


it´s the final countdown. peru är bara några få dagar iväg. jag tror jag är nervös i kroppen, där av min migrän. men det går väl över tills jag gifter mig. Nu ska jag kolla på lets dance. peace out.

efter den betan

vi åker till peru snart. jag får panik. tänk om det blir lättare att existera?!

kronisk mens

äntligen helg. jag är trött i mitt huvud. synd bara att helg på strandhem biir sena nätter och tidiga morgonar.
imorgon ska vi kolla när J spelar fotboll. kul. skönt är det iaf att vara tillbaka, lite konstig vecka men skönt. dock har humorn legat på min och Js nivå så vissa har blivit lite besvikna. Mens, bajs, kiss och sex.


jag har kronisk mens, och då får man stå ut med det.

ut med det gamla, in med något nytt

idag hade vi den sista gudstjänsten i vår gamla kyrksal. lite sorgligt. alla minnen. söndagsskolan, scouter, möten, unga röset, ungdomskören, julspel mm. från att man var liten tills nu har det varit där man haft det trygga. nu får vi leva utan det några månader. sen får vi flytta in i de nya lokalerna. jag och några tjejer var på nedervåningen, vi gick totalt lost! kommer bli massor med nya rum. (kanske inte som drömmen jag hade om att det var en väldigt stor parkering under kyrkan, typ 1 km men ändå!)
på invigningen predikade timmys pappas farfars far. idag predikade timmy. häftigt. är hur stolt som helst över honom.

imorgon blir det röjning av kyrksal, middag hos mormor och shopping med pappis på eftermiddagen. snart tillbaka till strandhem, är jag glad eller är jag?

fika på bordet idag igen, tack vår Gud som gett oss den ..

idag har jag lekt med N och J. Vi skulle fika på coffea men det var stängt så vi åkte till Ica och handlade fika där.
Först skulle alla ha av wienerkransen så då köpte jag den. och sen ångrade de sig och köpte eget. så när vi kom hem fick jag smälla i mig hela. jag var mätt sen. tur att man inte har lovat sig själv att inte vara onyttig i år.

köpte den fjärde boken i Damernas dektektivbyrå. oj vad bra! och så läste jag en bok i natt som heter "Innan jag dör" av Jenny Downham. Cissi, den skulle du gilla! fy, jag höll på att drunkna i tårar.

annars leker livet. saknar strandhem och är uttråkad.




RSS 2.0