dagens kaos

trodde han skulle förstå. jag är inte personen som har allt inom mig och låter det vara tills det sprängs. var så  skönt inatt när jag fick sitta och berätta allt för F. Någon som bryr sig, någon som lyssnar oavsett hur stort eller litet problemet är.  skönt att ha en hand i stormen. jag är verkligen inte personen som är tyst, jag måste få prata av mig. sluta få allt till att det är mitt fel. jag klarar inte av dig. sluta var elak. för det är det du är. elak. du anar inte hur det är att bära på misstaget. svik mig inte nu. det är nu du ska vara min vän. det skulle ju vara vi. bara stormen drar över snart. så ska du slippa mig sen.

om några timmar ska jag till café engel. äntligen bort bort bort från strandhem om så bara för en dag. just nu liknar klassen en stor såpa med mig som drama queen i huvudrollen. arbetet med psaltaren kan jag inte ens tänka på.


10 Du prövade oss, o Gud, du renade oss som man renar silver.

(PS 66, Bibel 2000)


nu är det snart dags

snart, tillbaka till strandhem. jag saknar och våndas. kommer bli en tuff vecka. mycket jag ska reda ut. men vad mycket jag växer. det här är verkligen det bästa jag gjort med mitt liv hittills. älskar att få prata med lena och reda ut alla onda moln runt omkring mig, hon hjälper mig i mina felsteg. det har bara gått en månad men det känns redan som vi gått där något år. min klass, som en stor familj. kommer snart förstöra något men jag ska bli stark.  det ska jag.


RSS 2.0